Ilektrologos24h.gr

Βλάβες |  Επισκευές  |  Έκδοση ΥΔΕ  | Κεραίες  |  Θυροτηλέφωνα  | Ανακαινίσεις ηλεκτρικών εγκαταστάσεων |  Βλάβες όλο το εικοσιτετράωρο σε όλη την Αττική

male-electrician-works-switchboard-with-electrical-connecting-cable (2)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΥΛΙΚΩΝ

Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, αν δεν είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο. Γι’ αυτό επιλέγουμε πάντα πιστοποιημένα υλικά, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και εγγύηση αντικατάστασης. 

Το όραμά μας είναι να παραμείνουμε η προτιμώμενη και αδιαμφισβήτητη επιλογή των πελατών μας στην αγορά του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού,  υποστηρίζοντας καινοτόμες λύσεις,  προσφέροντας την άριστη ποιότητα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Κεραίες Θυροτηλέφωνα

Στον ilektrologo24h.gr θα βρείτε θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις και κεραίες τελευταίας τεχνολογίας. 

Συστήματα που μπορούν να καλύψουν το σύνολο των εγκαταστάσεων ιδανικά για νεόδμητα κτίρια αλλά και για την αντικατάσταση των παλαιών τύπου θυροτηλεφώνων με θυροτηλεόραση. 

Όλα τα συστήματα θυροτηλεοράσεων που εμπορεύεται και εγκαθιστά η εταιρεία μας είναι μικτά. Δίνουν δηλαδή την δυνατότητα  στον εκάστοτε ιδιοκτήτη να επιλέξει έγχρωμη θυροτηλεόραση, ασπρόμαυρη θυροτηλεόραση ή  θυροτηλέφωνο.

Επίσης ο Ilektrologos24h.gr διαθέτει μεγάλη ποικιλία από επίγειες κεραίες για την καλύτερη λήψη τηλεοπτικού σήματος, όπως, κεραίες κατευθυντήρες, panel (πλέγμα), ραδιοφώνου (FM) και εσωτερικές. 

Από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αγοράς που ειδικεύονται σ’ αυτήν την κατηγορία.

Η εταιρεία μας επίσης αναλαμβάνει πλήρως την εγκατάσταση θυροτηλεοράσεων και κεραιών εντός του νομού όλων των συστημάτων . Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς και για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις απαιτήσεις της εκάστοτε εγκατάστασης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

low-angle-shot-television-antenna-captured-sunny-day-with-clear-sky (1)
360_F_303911658_6ze7ROEDaFl4CbG5tYVK4wp7qqAFQ21N
electrician-builder-work-examines-cable-connection-electrical-line-fuselage-industrial-switchboard-professional-overalls-with-electrician-s-tool

Πιστοποιητικό ΔΕΗ/ΥΔΕ

Το Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου – Υπεύθυνη Δήλωση Εγκατάσταση Ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ), είναι ένα έγγραφο που σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία (Ν. 4483/65), είναι υποχρεωτικός ο επανέλεγχος των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από αδειούχους εγκαταστάτες ηλεκτρολόγους, οι οποίοι και εκδίδουν σχετική Υπεύθυνη Δήλωση που υποβάλλεται στο ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ.

Ο επανέλεγχος διενεργείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα οποία ορίζονται στο άρθρο 5 της Απόφασης Φ.7.5/1816/88/27.02.04 του Υφυπουργού Ανάπτυξης που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 470/05.03.2004. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στις κατοικίες ο επανέλεγχος πρέπει να διενεργείται τουλάχιστον κάθε 14 χρόνια, ενώ στους επαγγελματικούς χώρους (χωρίς εύφλεκτα υλικά) κάθε 7 χρόνια. 

Η εταιρεία μας ilektrologos24h.gr εκδίδει πιστοποιητικά Δ.Ε.Η., μπορεί να εκδώσει το πιστοποιητικό ΔΕΗ  άμεσα, εύκολα και με μέγιστη ασφάλεια μιας και η ομάδα των τεχνικών μας αποτελείται από πιστοποιημένους  ηλεκτρολόγους μηχανικούς και  μηχανολόγους μηχανικούς.

Εφόσον  πρώτα ελεγχθεί η ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Δεν εκδίδονται πιστοποιητικά χωρίς να έχει προηγηθεί έλεγχος και χωρίς να πληρούνται οι απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές. 

Αποκαθίστανται άμεσα τυχόν κακοτεχνίες και ελλείψεις, για να προχωρήσει η διαδικασία της έκδοσης του πιστοποιητικού.

electrician-1080561_1920

Βλάβες Επισκευές

Ηλεκτρολόγος με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. 

Εγγυάται τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και τη διεκπεραίωση οποιαδήποτε εργασίας με βάση τους καινούριους κανονισμούς ασφαλείας έτσι ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή κάλυψη στο χρήστη και χειριστή τους.

Ηλεκτρολογικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ, θεμελιακές γειώσεις, άμεση αποκατάσταση κάθε ηλεκτρολογικής βλάβης του επαγγελματικού σας χώρου!

 

Αναλαμβάνουμε Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις και Μελέτες :

Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων

Ηλεκτρολογικός έλεγχος και συντήρηση εγκατάστασης

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους

Πιστοποιητικά ΔΕΗ, Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Έξυπνα Σπίτια

Κλειστά Κυκλώματα παρακολουθήσεως

Φωτισμός

Ηχητικές ( home cinema, μικροφωνικές και συνεδριακές εγκαταστάσεις, ήχος καταστημάτων)

Κεραίες και Δορυφορικά συστήματα

Δίκτυα / Δομημένη Καλωδίωση / Ασύρματο και Ενσύρματο internet, Καλωδίωση και Τερματισμός μέχρι και στήσιμο rack έτοιμο για χρήση  ανάλογα των αναγκών σας

Φωτεινές Επιγραφές ( Led, Νέον, Φθόριο /Τ5/Τ8)

electrician-1080561_1920
male-electrician-works-switchboard-with-electrical-connecting-cable (4)
Electrician with tools, working on a construction site. Repair and handyman concept. House and house reconstruction.
electrician-2755683_1920
electrician-examines-construction-drawing-while-holding-electrical-cable-his-hand-work-site

Ανακαινίσεις ηλεκτρικών εγκαταστάσεων

Το αποτέλεσμα είναι ένα λειτουργικό σπίτι που διευκολύνει την καθημερινότητα και αποφυγή της άσκοπης κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Αλλά ακόμα κι αν δεν θέλετε να αναβαθμίσετε τα ηλεκτρολογικά ολόκληρης της κατοικίας σας, μπορείτε να ανανεώσετε αυτά ενός μεμονωμένου δωματίου

Συντηρούμε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της οικίας σας, αντικαθιστούμε τον παλαιό ηλεκτρικό σας πίνακα, αναλαμβάνουμε μελέτες φωτισμού, αναβαθμίζουμε τα υπάρχοντα ηλεκτρολογικά συστήματα του σπιτιού σας.

Εκτός από τα υλικά, θα πρέπει και τα εργαλεία να είναι τα απαιτούμενα και προβλεπόμενα. Επενδύουμε στον εξοπλισμό μας, με όργανα ελέγχου και μετρήσεων, προκειμένου να λαμβάνουμε στοιχεία για τις εγκαταστάσεις ρεύματος και τηλεπικοινωνιών.

Μπορούμε να μετατρέψουμε το χώρο που κατοικείτε σε ένα… έξυπνο σπίτι, με σύγχρονους αυτοματισμούς και τεχνολογίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας! 

Η κουζίνα, για παράδειγμα, είναι ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείτε πολλές μικροσυσκευές, κι έχει ανάγκη για αρκετές πρίζες. Με τον ίδιο τρόπο, το σημείο όπου έχετε τοποθετήσει το ρούτερ για σύνδεση στο Διαδίκτυο, απαιτεί κοντά μια πρίζα πληροφορικής. Έτσι, ο σωστός και προσεγμένος σχεδιασμός θα σας γλιτώσει πολύ κόπο αργότερα.

Πιο αναλυτικά, μια ανακαίνιση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης περιλαμβάνει τα παρακάτω:

 

Ηλεκτρικός Πίνακας

Αρχικά, μια ανακαίνιση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης περιλαμβάνει την αντικατάσταση του παλιού ηλεκτρικού πίνακα. 

Τα προβλήματα που δημιουργούνται από αυτόν είναι πολλά. Το κυριότερο είναι πως αν οι απαιτήσεις για ενέργεια είναι μεγαλύτερη από αυτή που αντέχει, θα αντιμετωπίζετε συχνά βραχυκυκλώματα. Από αυτή την ανεπαρκή ενέργεια επίσης, υπάρχει κίνδυνος να καούν οι ευαίσθητες συσκευές του σπιτιού σας, όπως είναι η τηλεόραση. 

Εκτός από αυτά, ένας παλιός ηλεκτρικός πίνακας συμβάλλει και στο φούσκωμα του λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας. 

Για όλους αυτούς τους λόγους, η αντικατάστασή του είναι επιτακτική. Οι επιλογές σας είναι μεταξύ ενός μονοφασικού ή τριφασικού πίνακα, και μεταξύ ενός πλαστικού ή μεταλλικού.

 

Το μέγεθος του καινούργιου πίνακα εξαρτάται από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του σπιτιού σας. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να γνωρίζετε πόσες γραμμές χρειάζονται για να καλυφθούν οι ανάγκες της κατοικίας σας για ηλεκτρική ενέργεια. Έτσι, κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε καθημερινά, ο φωτισμός, και οι πρίζες, πρέπει να υποστηρίζονται από τον πίνακα. 

Φυσικά, καλό θα ήταν να λειτουργήσετε προνοητικά και να αφήσετε περισσότερο χώρο, ώστε να καλύψετε και μελλοντικές ανάγκες. Στον πίνακα επίσης, συνδέεται και το αντικεραυνικό σας.

 

Πρίζες και Διακόπτες

Το επόμενο κομμάτι που περιλαμβάνει μια ανακαίνιση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης είναι η αντικατάσταση των πριζών και των διακοπτών. Καινούργιες πρίζες ασφαλείας τοποθετούνται σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας και σύμφωνα με την τελική διακόσμηση. 

Γίνεται ειδική πρόβλεψη για τοποθέτηση πριζών ψηλά, ώστε να μπορέσετε να συνδέσετε κλιματιστικά. Επίσης, τοποθετούνται πρίζες πληροφορικής όπου θα χρειαστείτε σύνδεση στο Διαδίκτυο, όπως είναι το γραφείο σας. Στην κουζίνα τοποθετούνται πρίζες ασφαλείας, μιας και η ανάγκη για ηλεκτρική ενέργεια είναι μεγαλύτερη.

Η ανακαίνισης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης δεν είναι απλή υπόθεση. 

O ilektrologos24h.gr  έχεις τους πιο εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να την φέρουν εις πέρας γρήγορα κι αξιόπιστα. 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για ένα ποιοτικό και σίγουρο αποτέλεσμα.

Άμεση Επικοινωνία

Βλάβες όλο το εικοσιτετράωρο σε όλη την Αττική

693 913 3156
211 183 2305